Penyedia Katering & Pakej Perkahwinan Lengkap – Kedah & Pulau Pinang

Assalamualaikum & salam sejahtera,

Pertama sekali saya ingin memanjatkan setinggi-tinggi kesyukuran kepada Ilahi kerana dengan izin-Nya kita masih lagi mampu meneruskan perjuangan sehinggalah ke tahun 2014 ni.

Oleh itu dikesempatan ini saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua pelanggan yang telah pun memberi kepercayaan kepada kami untuk memberikan khidmat & seterusnya menjayakan majlis mereka sepanjang tahun 2013 yg lalu. Tak lupa juga buat semua warga kerja kami yang bertungkus lumus berpenat lelah bagi sama-sama berjuang hingga ke saat ini. TERIMA KASIH BUAT SEMUA!!

Jadi sempena tahun 2014 ni, kami telah pun menyediakan sesuatu yang istimewa buat mereka diluar sana yg masih tercari-cari pakej perkahwinan samada yang asas mahupun yg lengkap. Kami ingin gandakan lagi keseronokan anda dgn memberi lebih lagi nilai untuk wang yang anda keluarkan.

Walaubagaimanapun pakej kami mungkin bukanlah yang termurah dipasaran..akan tetapi tidaklah juga terlalu mahal. Konsepnya adalah mudah & sama seperti apabila anda membeli kereta..tentulah harga kancil berbeza sama sekali dgn myvi begitulah juga dgn kondisi & prestasinya. Jadi begitu jugalah dgn kami..walaupun kami bukan yg terbaik akan tetapi kami sentiasa berusaha untuk memberikan yg terbaik buat pelanggan-pelanggan kami.

ANTARA SEBAHAGIAN TESTIMONI PELANGGAN KAMI

Testimoni Syed Azlan Sg. Petani

Testimoni Fadilla Kota Permai

Testimoni Ayu Kg. Surau

Testimoni Majlis di Dwn PDRM Sg. Nibong

Jadi, anda tak perlulah terlalu risau..kerana di Sri Gamelan kami juga sememangnya sentiasa berusaha untuk memastikan pelaburan anda kepada kami nanti adalah berbaloi-baloi! Untuk menghangatkan lagi suasana perkahwinan tahun ini kami telah pun menyediakan BONANZA JANUARI untuk anda!!

Oleh itu, jangan lepaskan peluang hebat ini untuk menempah pakej katering perkahwinan dari kami hari ini!!! Kami telah bersedia untuk memberikan khidmat terbaik buat anda!!! Jooommm..

Promosi Januari 2014

KAMI GANDAKAN HADIAH ANDA!!!

Bukan Itu Sahaja…

 

 

 

Jadilah antara pelanggan kami yang terawal membuat tempahan dan…

NIKMATI POTONGAN HARGA SEHINGGA RM1000.00 UNTUK TEMPAHAN ANDA!!!! WOWW..

(Terhad untuk pelanggan pertama sahaja bagi setiap pakej)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: