Penyedia Katering & Pakej Perkahwinan Lengkap – Kedah & Pulau Pinang

Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan…

Assalamualaikum & Salam Ramadhan buat semua!

Alhamdulillah..syukur yg tak terhingga kpd Allah swt kerana dipanjangkan umur & dapat ketemu lagi Ramadhan buat kali ini, 1434H!

Seperti biasa apabila tiba bulan Ramadhan pastinya kita seluruh umat Islam akan berpuasa & meningkatkan lagi amal ibadat kita dibulan yg mulia ini. Jadi marilah kita sama-sama berdoa agar diberikan kesihatan yg baik sepanjang bulan Ramadhan ini.

Salam Ramadhan

Di kesempatan ini, kami ingin merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada semua pelanggan yang telah pun memberikan kepercayaan kepada pihak kami sebagai katerer & perunding perkahwinan anda! Tanpa anda semua siapalah kami..JUTAAN TERIMA KASIH BUAT SEMUA!! Tak lupa kepada semua rakan niaga, tak kira dimana anda berada..kalian memang terbaik!! Moga ukhwah yg telah terbina antara kita kekal berpanjangan selagi hayat dikandung badan,

Buat mereka yg masih tercari-cari keperluan majlis perkahwinan sama ada katering, pelamin, deejay, fotografi dan sebagainya, jangan lupa untuk jenguk-jenguk kami DI SINI. Insyallah, kita akan sedaya upaya cuba memberikan khidmat yg paling terbaik buat anda semua! Nantikan sedikit masa lagi PROMOSI ISTIMEWA dari kami sempena Ramadhan yg mulia ini..pastinya dengan lebih lagi pilihan..lebih lagi nilainya & yg penting..LEBIH BERBALOI-BALOI!!

Mohon maaf zahir batin dari kami..kita jumpa lagi di lain waktu nanti! 🙂

Selamat Berpuasa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: